Taberg Care

Taberg Care

Vad är Taberg Care?

Glasögonbågarna i kollektionen “Småland” tillverkas i titan, för hand i Sverige. De är bland det tunnaste och lättaste man kan hitta på glasögonmarknaden. Snygga former i kombination med tidlösa färger ger en exklusiv produkt som vi hoppas att många kommer att vilja bära i många, många år. En produkt som glasögon, som man använder dagligen och de flesta av dygnets vakna timmar, blir efter en tid både slitna och smutsiga. Det är inget problem för den här produkten. 

Eftersom material och komposition möjliggör ett långt liv. erbjuder vi därför TABERG Care. En typ av grundlig rengöring helt enkelt. Glasögonen lämnas in där de är köpta, glasen tas ur och sen skickas glasögonen till oss för vidarebefordran till fabriken. Där rengörs dom minutiöst och färgen fräschas upp. Sadlar och skalmtoppar byts ut och allt material poleras upp. Glasögonen blir som nya och kan nu fortsättas att användas i många, många år.

De snudd-på-nya glasögonen levereras givetvis i ett helt nytt handsytt skinnfodral och ny putsduk. Kollektionen Småland, våra exklusiva glasögon tillverkade i Sverige och TABERG Care är exempel på vårt varumärkes mission. Att inte tillverka mer än vad vi säljer och att genom hållbar formgivning erbjuda glasögon som både i form, färg och kvalitet kan leva under många, många år.