privacy-policy.

KÖPVILLKOR

VÅRA PRISER.
Alla våra prisangivelser är inkl. moms. 
 LEVERANS. Under vardagar skickar vi i vanliga fall din order efter 2- 3 dagar under förutsättning att varan finns på lager. TABERG Småland tillverkas för hand och på beställning och har därför en leveranstid på ca 2-3 veckor. Avvikelser från lagd order meddelas alltid via email. Var vänlig kolla din mail efter beställning för orderbekräftelse eller meddelande från oss.  
För TABERG Småland kan leveranstiden bli längre under sommaren då fabriken delvis är stäng för semester.

 
BETALNING.  Frameworks AB har ingen möjlighet att kontrollera kundens ålder. Därför bör order läggas av en vuxen ifall kunden är under 18 år.  
Vi använder Klarna Checkout som betallösning. Frågor angående fakturor besvaras av Klarna.  
Om du hellre betalar direkt, kan du istället välja Swish 

FRAKT  
I vårt samarbete med Postnord så tillämpar vi en stafflad fraktkostnad, baserad på det antal glasögonbågar du beställer. Returfrakt betalas av dig som kund.  

EJ UTHÄMTAT PAKET  
Ej utlösta varor faktureras med en frakt- och exp. avgift på 250 kronor direkt till kunden.  

BYTE OCH RETUR  
Du har 14 dagars öppet köp och ångerrätt, förutsatt att glasögonbågen/-arna är oanvänd och i samma skick som vid mottagande. Fodral och putsduk ska också returneras. I fall så inte sker, faktureras 250 kronor direkt till kunden. Varorna ska returneras i samma ytteremballage som de levererades i.  Vid byte och retur skickas varorna till oss enligt följande sätt;  Beställ en fraktsedel för retur via mail till kundtjänst.  
Vi mailar den till dig för utskrift. Detta sker endast under vardagar.  Packa glasögonbågarna i samma emballage som de levererades i och klistra på retursedeln.  Lämna in hos Postnords ombud.  
När vi fått tillbaka varorna, skickar vi nya om du vill byta alternativt makulerar ordern vid retur och meddelar Klarna.  Obs! Det går endast att byta till varor i samma prisklass eller lägre. Vill du byta till en vara i en högre prisklass behöver du göra en retur och lägga en ny order. Detta pga av Klarnas betalningsrestriktioner.  

ÅNGERRÄTT
Du har alltid 14 dagars öppet köp och ångerrätt men det förutsätter att varan är oanvänd och i samma skick som vid mottagandet. Tänk därför på att packa i samma emballage som varan levererades i och placera retursedeln på försändelsen.  

GARANTI OCH REKLAMATION 
Eventuella garantier eller reklamationer måste meddelas via email innan retur. Retur får inte ske innan dialog är etablerad och överenskommelse med Frameworks AB finns.